Vásárlás menete

Rendelés, szállítás és fizetés folymata

A webáruházban bejelentkezett és regisztrált állapotú felhasználók vásárolhatnak. Minden esetben, ha vásárolni kíván, szükséges bizonyos alapinformációkat megadnia, mint a személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám), számlázási adatok (lakcím) és szállítás adatok (szállítási cím, ha az nem egyezik a lakcímmel).

Rendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Vásárlás funkciónál teheti meg. Ott kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a kosár tartalmát vagy, Fifizetés ikonra kattintva tovább léphet .Új vásárló esetében ekkor van lehetősége regisztációra. Itt megadhatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Folytatás ikonra kattintva kiválaszthatja a Fizetés és Kiszállítás módját. Következő lépés Vissza ikon ahol tud javítani vagy Folytatás ikon ahol a megrendelés visszaigazolás adatait látja és a megrendeléssel kapcsolatos egyéb megjegyzését írhatja le. Vissza ikonnal javíthat, vagy az elfogadom felhasználási feltételek elfogadásával a Megrendelés küldése ikonra kattintva befejezi a vásárlást. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen 48 órán belül. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

Fizetés

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget előreutalással vagy utólag, a csomag átvételekor rendezheti. Ez utóbbi esetben a fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Amennyiben személyesen az üzletünkben veszi át a terméket lehetősége van bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség